fbpx

Иновативна трифазна таблетка
при проблеми със съня

Специфичното в технологията на ОЙОНО нощ е, че съдържащите се в него съставки не се освобождават едновременно, а на три фази със забавяне във времето. Първоначално, в незабавната фаза, съставките са достъпни за организма в рамките на 10 минути, след това тези от депо фазата, накрая с продължителност до 8 часа – веществата от фазата на забавено освобождаване.

Незабавна фаза

В тази фаза от OYONO® таблетката се освобождава мелатонин, екстракт от валериана и витамин В6 в организма. Действието на тези съставки спомага за бързото заспиване.

Ендогенното вещество мелатонин допринася за съкращаване на времето, необходимо за заспиване, и обикновено се отделя на тъмно и през нощта. Витамин В6 е важен за ендогенното производство на мелатонин в организма. Валерианата е добре позната билка за успокояване и поддържане на съня. И трите съставки от първата фаза се освобождават бързо, в рамките на 10 минути.

Депо фаза

Специалната формула на таблетките за здрав сън OYONO® в тази фаза осигурява дълготрайно контролирано, забавено освобождаване (образуване на депо) на мелатонин и съставки от екстракти на пасифлора. Това става в продължение на период до 8 часа. С други думи – през цялата нощ. Активните вещества от пасифлората се прилагат и срещу вътрешно безпокойство.

Хроно фаза

Съставките от екстракт на глог и маточина, съдържащи се в тази фаза, се освобождават продължително. Действат успокояващо на организма през нощта и способстват за спокоен и качествен сън.

Глогът обикновено се прилага при различни форми на стрес. Много подобен е ефектът на маточината, чиито активни вещества имат успокояващо действие върху нервите.

Съставки

Поетапното освобождаване на прецизно подбраната комбинация от съставки прави трифазната таблетка ОЙОНО нощ толкова специална.

Успокояващото действие на листата и цветовете на глог, корена на валериана, пасифлората и листата от маточина,  може по естествен начин

Добрият сън е важен, за да се събудите отпочинали и да започнете деня с много енергия.

Когато сме във форма и жизнени, ние просто се наслаждаваме повече на живота!

Проблемите със съня натоварват не само тялото, но и психиката. Изтощението и преумората ни правят раздразнителни, с понижена работоспособност и концентрация, по-податливи на заболявания, все по-трудно се справяме с ежедневието. Ето защо добрият сън е толкова важен за благосъстоянието: във форма и бодри, ние просто се наслаждаваме повече на живота!

Често задавани въпроси

Какво е предимството на поетапното освобождаване на трифазната таблетка ОЙОНО® нощ?

Трифазната технология е специална с това, че съответните съставки на 3-те слоя на таблетката не се освобождават едновременно, а на три фази със закъснение във времето. Първоначално съставките от фазата на непосредственото освобождаване се освобождават в организма в рамките на 10 минути от приема, след това тези от фазата на забавено освобождаване и накрая веществата от фазата на продължително освобождаване се доставят на организма със забавяне и дълготрайно за период до 8 часа.

Може ли ОЙОНО® нощ да се приема за по-дълъг период от време?

Хранителната добавка ОЙОНО нощ може да се приема за продължителен период от време. Всички съдържащи се вещества са познати с традиционното си приложение в различни препарати, комбинации и дозировки. Не е известно да има привикване към някое от тях, което да доведе до намаляване на ефективността и съответно до увеличаване на приема.

Съдържа ли ОЙОНО® нощ продукти от животински произход, лактоза и глутен?

ОЙОНО нощ е без съдържание на продукти от животински произход, не съдържа лактоза и глутен, поради което е подходящ както за вегетарианци, така и вегани.

Как протича освобождаването на съставките на трифазната таблетка ОЙОНО® нощ в сравнение със спрейовете с мелатонин?

При спрея е възможна само директна абсорбция поради течното приложение и малкото количество на едно впръскване, но не и продължително и със забавяне освобождаване на съставките. Поради тази причина спрейовете се прилагат предимно с цел постигане на бърз ефект чрез съкращаване на периода, необходим за заспиване. За да се подпомогне съня през втората половина на нощта обаче, е необходим по-продължителен и траен ефект. Това се осигурява от трифазната таблетка ОЙОНО нощ.

Вижте повече от често задавани въпроси