fbpx

Съставките на ОЙОНО® нощ

Иновативната трифазна таблетка ОЙОНО нощ съдържа подбрани растителни съставки, комбинирани с ендогенното вещество мелатонин и витамин В6.

Проблемите със съня са познати на много хора, но голяма част от тях все още не са намерили правилното средство и търсят преди всичко натурален начин за подпомагане на съня. Това беше стимулът ни да създадем ОЙОНО нощ на базата на растителни екстракти от валериана, маточина, пасифлора и глог. Адаптираната комбинация от тези специални растителни съставки с мелатонин и витамин В6 не се освобождава едновременно, а на 3 фази със забавяне във времето.

Не на последно място,  приемът е довел до по-малко нощни събуждания при изследваните лица, тъй като валерианата и маточината поддържат непрекъснатия нощен сън, а глогът допринася за по-добър сън.

Валериана

Витамин b6

ГЛОГ

ПАСИФЛОРА

МЕЛАТОНИН

МАТОЧИНА

Прецизно балансираният състав е с добра поносимост и липса на ефект на привикване – така сънят може да бъде поддържан през всички фази!

Тройно въздействие през нощта

Стимулира бързото заспиване ¹

Мелатонинът допринася за съкращаване на времето, необходимо за заспиване. Валерианата и маточината стимулират заспиването.

Подпомага спокойния и качествен сън ²

Валерианата допринася за поддържането на съня и отпускането. Маточината допринася за спокоен сън и отпускане. Глогът поддържа по-добрия сън и допринася за намаляване на напрежението и безпокойството. Пасифлората има успокояващо действие и поддържа спокойния сън.

Стимулира поддържането на непрекъснат нощен сън ³

Валерианата и маточината поддържат непрекъснатия сън през нощта. Глогът допринася за по-добър сън.

ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ПОТВЪРЖДАВАТ ЕФИКАСНОСТТА НА ОЙОНО нощ*

Резултати от изследване, проведено с 300 потребители на сънотворни, показват, че ОЙОНО нощ действа ефективно и в трите етапа на съня.

Средната продължителност на периода на заспиване се скъсява от 40 на 20 минути в рамките на само 2 седмици след началото на приема на ОЙОНО нощ. За това благоприятстват ендогенното вещество мелатонин, валерианата и маточината.

Приемът на ОЙОНО нощ води до увеличаване на средната продължителност на съня от 6 на 7 часа. Роля тук играят отпускащите свойства на валерианата и маточината, както и глогът, който също помага за намаляване на напрежението и безпокойството.

Приемът на ОЙОНО нощ води до значително подобряване на качеството на съня. 57% от участниците в проучването споделят, че след изтичане на периода на проучването /2 седмици/ сънят им се е подобрил.

*Проучване при домашна употреба, Exevia GmbH, Доклад от потребителите в Германия, ноември 2020г., n=301 потребители на възраст между 50 и 75 години, които имат проблеми със зъспиването /честото събуждане през нощта и приемат таблетки за сън/успокоителни (без лекарства с рецепта) през последните 4 седмици.

ИНОВАТИВНАТА Трифазна таблетка ОЙОНО нощ се приема 30 минути преди лягане с малко течност.

Естествен, добре поносим и без ефект на привикване, ОЙОНО нощ може да се справи с три проблема на съня едновременно: помага за по-бързото заспиване¹, поддържа по-спокоен и качествен сън² и спомага за непрекъснатия нощен сън³. Независимо от това, дали сте засегнати от една или повече форми, с ОЙОНО нощ можете да разчитате на естествен помощник за по-добър сън.

Често задавани въпроси

Какво е предимството на поетапното освобождаване на трифазната таблетка ОЙОНО® нощ?

Трифазната технология е специална с това, че съответните съставки на 3-те слоя на таблетката не се освобождават едновременно, а на три фази със закъснение във времето. Първоначално съставките от фазата на непосредственото освобождаване се освобождават в организма в рамките на 10 минути от приема, след това тези от фазата на забавено освобождаване и накрая веществата от фазата на продължително освобождаване се доставят на организма със забавяне и дълготрайно за период до 8 часа.

Може ли ОЙОНО® нощ да се приема за по-дълъг период от време?

Хранителната добавка ОЙОНО нощ може да се приема за продължителен период от време. Всички съдържащи се вещества са познати с традиционното си приложение в различни препарати, комбинации и дозировки. Не е известно да има привикване към някое от тях, което да доведе до намаляване на ефективността и съответно до увеличаване на приема.

Съдържа ли ОЙОНО® нощ продукти от животински произход, лактоза и глутен?

ОЙОНО нощ е без съдържание на продукти от животински произход, не съдържа лактоза и глутен, поради което е подходящ както за вегетарианци, така и вегани.

Как протича освобождаването на съставките на трифазната таблетка ОЙОНО® нощ в сравнение със спрейовете с мелатонин?

При спрея е възможна само директна абсорбция поради течното приложение и малкото количество на едно впръскване, но не и продължително и със забавяне освобождаване на съставките. Поради тази причина спрейовете се прилагат предимно с цел постигане на бърз ефект чрез съкращаване на периода, необходим за заспиване. За да се подпомогне съня през втората половина на нощта обаче, е необходим по-продължителен и траен ефект. Това се осигурява от трифазната таблетка ОЙОНО нощ.

Вижте повече от често задавани въпроси